Welkom

Intelligroep streeft voor u naar een maatpak van verzekeringen. Persoonlijk advies staat daarbij voorop.  U kan bij ons terecht als natuurlijke- of rechtspersoon, als particulier, zelfstandige, KMO of non-profitorganisatie.

Er zijn zekerheden

U doet beroep op ons om de best mogelijke verzekeringstoestand te bereiken. Wij geven u de zekerheid dat ons advies uitmuntend en onderbouwd is. Onze adviseurs hebben elk zowat 30 jaar ervaring en kennen de sector als hun broekzak. Dat is uw garantie.

Op de rails

Wij stoppen veel tijd in de opstart van uw dossier, want een goed opgebouwd dossier is een garantie voor een vlotte afhandeling van eventuele schadegevallen.  Hier geldt: een gerust gemoed is goud waard. Wij verzekeren ook de opvolging van uw dossier: eens de trein op de rails, rijden wij ook met u mee.

 

 

Intelligroep draagt het BROCOM-label en is dus een onafhankelijk makelaar. Wij zullen u de beste maatschappij aanraden om een polis af te sluiten die past bij uw situatie, behoeften en budget. U verzekert wat u wil, niet wat wij (of de maatschappij) willen.
  INTELLIGROEP BVBA - Steenweg 95 bus 2 - 9890 Asper-Gavere - tel 09 384 96 15 - fax 09 384 61 6